Sztárok

Ambrus Attila és Pallavicini Zita közel kerültek egymáshoz Ázsiában

A nézők nem sokat érzékeltek abból, milyen kapcsolat alakult ki Ambrus Attila és Pallavicini Zita között az Ázsia Expressz forgatásán. Most közösen mesélnek.

Nagyon különböző közegből érkezett az Ázsia Expressz két szereplője, Pallavicini Zita és Ambrus Attila. Sőt, sokan azt mondták, hogy ők a skála két vége, a grófnő és a bankrabló. 

„A műsorban ismertem meg Attilát, semmilyen előítélet nem volt bennem vele kapcsolatban, igaz, annak idején nem is követtem az ügyeit” – mesélte Pallavicini Zita a Story magazinnak. 

Ambrus Attila és Pallavicini Zita különleges kapcsolatba kerültek az Ázsia Expressz forgatásán

„Az első találkozásunkkor megfogott, hogy az őszinteséget láttam a tekintetében. Imponáló a nyugalma és a higgadtsága, nem akar mindenáron feltűnni, nem játszik szerepet, azt mondja, amit gondol. Ázsiában mi voltunk a legcsendesebbek, szerettünk beszélgetni.”

Ambrus Attila felkészült a grófnőből is az utazás előtt, ahogyan a többi szereplőről is begyűjtött minden információt. „Téved, aki azt hiszi Zitáról, hogy csak ezüstkanállal tud enni. Megfogott az intellektusa, ám a törékeny nőt is megláttam benne, aki hihetetlenül kemény és elszánt tud lenni, és csak azért is végrehajtja a feladatát.”

Sokat tanultak egymástól, Ambrus például azt, hogy milyen fontos minden helyzetben az illem és a megfelelő viselkedés. Amióta véget ért az Ázsia Expressz, és hazajöttek, tartják a kapcsolatot.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top