Sztárok

Malek Andrea új életet kezdett a válás után

Nehéz időszakon van túl Malek Andrea, aki nem akar a múlttal foglalkozni, csak tanulni a hibákból. Új életet alakított ki magának, amiben a rugalmasság a legfontosabb.

Az énekes-színésznő megy, amerre a szíve húzza. Bár Malek Andrea elvált osztrák férjétől, jól érzi magát a bőrében.

„A lényeg, hogy az ember tanuljon a hibáiból, és igyekezzen a saját maga okozta sebeket magán is, másokon is begyógyítani. Általában sokat töröm a fejem azon, kinek mi lenne a jó, aztán rábízom magam a gondviselésre. Az a legcélravezetőbb, ha arra megyek, amerre a szívem visz. Persze, minden valaminek a következménye…”

Fotó: Facebook/Story magazin, Malek Andrea és lánya, Léna

Három szép és tehetséges gyereket nevel, az apukákkal közösen, ami rengeteg szervezést igényel. Malek Andrea első házasságából született nagyfia már 23 éves, és Németországban egyetemista, a kisebbik fia pedig Bécsben készül az érettségijére. Második férjétől született kislánya, Léna Ausztriában jár iskolába. 

„Most is együtt voltunk pár napig mind a négyen, és jól volt újra érezni, hogy mennyire szeretjük egymást. Ilyenkor mindig megbeszéljük a közös dolgainkat, és rengeteget nevetünk” – mesélte a színésznő a Story magazinnak. Malek Andrea az ünnepekre a gyerekekkel együtt utazik haza, és ilyenkor az öccse, Miklós is iderepül az Egyesült Államokból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top