Sztárok

Kökény Attila fia, Lalika is sztár lehet

Ünnepi koncerttel köszöntötte rajongóit Kökény Attila. A rendhagyó este egyik csúcspontja volt, amikor Radics Gigi és Kovács Péter Kovax után Kökény Attila kisfia, Lalika is színpadra lépett.

Kökény Attila nagylánya gyönyörű nővé cseperedett, de a fiát sem kell félteni: Lalika édesapja nyomdokaiba lépett, már most kiváló zenész, és nagyon szeret a színpadon lenni. Az énekes legutóbb koncertjén Radics Gigi mellett a fia is színpadra lépett, a közönség pedig imádta. Mégis, az este legnagyobb fellépője Bodrogi Gyula volt, aki mindenki legnagyobb meglepetésére megjelent a koncerten. 

Kökény Attila rengeteget készült az ünnepi koncertre, ami szuperül sikerült, így ezután már csak a karácsonyi készülődésre kellett koncentrálnia. „Ahogy ilyenkor mindenki, mi is nagyon készülünk a karácsonyra a családommal. Ám azt hiszem, túlzás nélkül állíthatom, az én karácsonyi kívánságom már teljesült azzal, hogy ennyien eljöttek az ünnepi koncertemre. Ilyenkor próbálom viszonozni a közönségnek azt a sok szeretetet, amit egész évben tőlük kapok” – mondta az énekes még az ünnepek előtt, miközben valósággal áradozott a fiáról.    

„A koncerten idén ismét fellépett a kisfiam, Lalika is. Kettőnk közül ő izgult kevésbé. Már szinte rutinos előadóként szerepelt, ez volt a harmadik alkalom. Nagyon sokat próbáltunk együtt, igyekeztem ellátni egy-két apai és szakmai jó tanáccsal is. Nagyon élvezi az éneklést, ez az ő hivatása, csodálatos lenne, ha ez lenne majd a szakmája is. Zenész szeretne lenni” – mondta Attila.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top