Sztárok

Gáspár Sándor a volt feleségével ünnepelt

14 évvel ezelőtt vált el Gáspár Sándor a feleségétől, Bánsági Ildikótól, de a szentestét még most is együtt töltik, mégpedig a színésznő lakásában.

Szenteste, vagyis 24-én Gáspár Sándor a volt feleségéhez megy, ahol ilyenkor a két felnőtt gyerekükkel együtt megünneplik a karácsonyt. Másnap és harmadnap pedig a testvére és családja megy hozzá, de nem ő főz nekik, hanem a sógornője visz mindenféle finomságot. 

„Párszor megpróbálkoztam azzal, hogy én főzzek, de mire elkészíthettem volna a halászlét, a megvásárolt öt kiló hal megromlott, mert nem volt időm előbb megcsinálni.”

Gáspár Sándor a lányával, Katával dísziti fel a lakást, akivel szoros a kapcsolata, ahogyan a fiával is. Mindannyian sokat dolgoznak, de jut idejük beszélgetni is. Márpedig a színész sztorikból kifogyhatatlan. Karácsony előtt volt Székesfehérváron a Vörösmarty Színházban premierje, a darab címe Jóembert keresünk. Erről a Storynak a következőt mesélte el.

„Nagyon aktuális a darab, az, hogy hogyan és milyen áron lehet jó valaki. Ezt a kérdést feszegeti a szerző, Brecht. Van a darabban egy prostituált, erről gyakran eszembe jut egy saját történetem. Főiskolás voltam, amikor az unokabátyámmal sört akartunk inni, és véletlenül egy kuplerájba keveredtünk be. Miután nem voltak vendégek, jót beszélgettünk a lányokkal, mindegyiknek érdekes sorsa volt. Amikor ezt a történetet elmeséltem valakinek, megkérdezte tőlem: fizetnék-e a lányoknak a szolgáltatásaikért? Határozottan nem a válaszom. Ha én egy nőt nem tudok meghódítani, akkor megette a fene.”

Gáspár Sándor a Storynak mesélt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top