Sztárok

Anger Zsolt hosszú távra tervez Emesével

Rengeteg szerepben láthattuk már Anger Zsoltot, a magánéletéről viszont mindig csak érintőlegesen beszélt, pedig ismert barátnői is voltak. Most Mettler Emese mellett ezen is változtatott.

A Celeb vagyokban 14 napig láthattuk a képernyőn, de szerinte kár lenne ebből messzemenő következtetéseket levonni. Egy biztos, Anger Zsolt meg tudta mutatni, hogy mennyire fontos neki a szókimondás és az őszinteség. 

„336 órát töltöttem itt, amiből ti kábé 14-et láttatok. Rengeteg elképesztő dolgot tapasztaltam, sok mindenen gondolkodtam, és sok mindent megtudtam magamról is, másokról is. Lettek új barátaim és nagyon sok minden átértékelődött bennem. Nem bántam meg semmit, kíváncsi voltam, ez vezetett ide, és újra igent mondanék. Ne ítélkezzetek, mert mindnyájan esendő emberek vagyunk. Hálás vagyok mindnyájatoknak, akik támogattatok, a negatív véleményekre meg ne pazaroljatok időt, mert olyan sok szép dolog van a világon, építsetek, vagy kezdjetek valami hasznos dologba ahelyett” – írta a közösségi oldalán a színész, aki bármelyik Celeb vagyokossal leülne egy asztalhoz, nincsenek benne ellenérzések. Hálás azért is, hogy a különböző karakterektől tanulhatott, mert végső soron ezt a munkájában is hasznosítani tudja. 

Hamarosan újabb sorozatban tűnik fel, az RTL ugyanis a Válótársak és a Mi kis falunk sikerén felbuzdulva egy újabb, A Tanár című sorozattal (a Der Lehrer című német sorozat magyarított verziójával) rukkol elő. Ebben többek között Nagy Ervin, Elek Ferenc és Ötvös András lesznek a partnerei, Anger alakítja majd az igazgatót.  A rengeteg munka mellett pedig nagy könnyebbség Anger Zsoltnak, hogy már egy éve együtt vannak Mettler Emesével, és közösen tervezik a jövőjüket.

Anger Zsolt és Mettler Emese a Terápia bemutatóján

„Olyan ember van mellettem, akinek mindent bátran elmondhatok, és ő is mindent bátran elmondhat nekem. Ez szerintem nagyon fontos. Az én apám és anyám nem volt ilyen kapcsolatban egymással, és ez nagyon nehézzé tette mindannyiunk életét” – mesélte a színész a Story dupla számában. 

Fotó: Facebook/Anger Zsolt Mettler Emesével

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top