Sztárok

Pintér Tibor photosoppolt teste ihletet ad

Sokkal mélyebb érzésű ember Pintér Tenya, mint amilyennek a Celeb vagyok, ments ki innen! elején tűnt. Jólelkű és figyelmes, ráadásul, kellőképpen dekoratív is.

A Celeb vagyok, ments ki innen! első adásától kezdve, ameddig csak Pintér Tibor a dzsungelben volt, naponta több szó is esett a testéről. Eleinte a többiek dicsérték, aztán hozzászoktak a látványhoz, de beszédtéma maradt. Ezért Tenya keményen megdolgozott,

„Az utazás előtt különösen sokat edzettem, mert szerettem volna formába lendülni, és pontosan tudom, hogy a dzsungelben, a szélsőséges körülmények között veszteni fogok a súlyomból és az izomzatomból. Az étkezésemre is ügyelek, szénhidrátot alig fogyasztok, viszont a fehérjebevitelre odafigyelek, hogy megfelelő mennyiségű legyen. A súlyzós edzések mellett kardióedzéseket végzek. Terveim szerint a dzsungelben is sportolok majd, viszont ott nem a szokásos étkezési fázisok és mennyiségek lesznek, nem tudom, mennyi erőm lesz mozogni.” 

Fotók: SzaFotók: Szabó Gábor /Pintér Tibor Tenya Sztárjógabó Gábor /Pintér Tibor Tenya Sztárjóga

Az indulás előtt a Sztárjógában Pintér Tiborról remek felvételek készültek, és ihletet is kaptunk. Amikor először láttuk a kidolgozott izmait, az jutott eszünkbe: ez olyan, mintha Photosoppal készült volna. Éppen úgy, ahogyan Emma Stone reagált Ryan Gosling testére az Őrült, dilis szerelemben.

Ha pedig már itt tartunk, és Pintér Tibit nemes egyszerűséggel Ryan Goslinghoz hasonlítottuk, akkor itt van egy netes poén, amely makacsul tartja magát: a „Díszítsd fel Goslingot karácsonyra!”.

És most jöjjön egy kis játék. A fentiek mintájára magyaríthatnánk a dolgot, és azt javasoljuk: legyen a mi verziónk Tenyával! Ahogy Puskás Peti mondta, az izomtömeg alatt érző lélek lapul, ez akkor is kiderült, amikor Pintér Tiborral levélben szakított a barátnője

Aki csak ismeri a színészt, el is mondja, hogy nála kevés nagylelkűbb, jólelkű férfi van, aki a környezetével szemben nagyon figyelmes, és igazi energiabombaként motiválja az embereket. Szóval a karácsony szelleméhez is jól illik. Ráadásul, az emberek ma már mindenfélét feldíszítenek, kutyát, gyereket sem kímélve. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top