Sztárok

MÁZS két eljegyzés után most esküvőre készül

Jól működik a mozaikcsalád Mészáros Árpád Zsoltéknál. Az Operettszínház sztárja a legkisebb gyereke anyjával, Brigivel most látta elérkezettnek az időt az esküvőre.

Sok a munkája, de MÁZS a fellépések és az étterme mellett igyekszik minél többet foglalkozni a családjával. Négy gyereke közül a legidősebb, Bendegúz már 21, az előző párjától született Rózsa és Merse 11 és 6, és a mostani párjával közös fiuk, Árpi két és fél éves, és ahogyan Mészáros Árpád Zsolt mondja, neki ők a legfontosabbak. A színészt különösen boldoggá teszi, hogy a három nagyobb gyereke nagyon jól kijön a barátnőjével, Brigivel, akit tavaly karácsonykor jegyzett el. 

„A Brigi gyűrűjébe került 26 kő az ő életkorát jelenti, az enyémben pedig négy csillog, mivel a négy gyerekem a mindenem!”

MÁZS és a gyerekei
Fotó: Facebook/Mészáros Árpád Zsolt

Most a Storynak azt is elárulta, hogy hamarosan összeházasodnak, és remélhetőleg a nagy nap zökkenőmentesebben megy, mint az eljegyzés. Mészáros Árpád Zsolt a lánykéréses bakijáról korábban is nevetve mesélt. 

„Kétszer kértem meg a kezét. Az első próbálkozás kissé félresikerült, a második viszont tökéletes volt. Azt akartam, hogy minden rendben legyen, hiszen ez egy nagy mérföldkő az ember életében. Sushiéttermünk van, onnan rendeltem egy tálat, és gyertyákkal készített lakásban vártam haza Brigit. Nagyon meglepődött, és mint később kiderült, nem szereti a halat, így a vacsorából semmit nem evett.”

Brigi ettől függetlenül igent mondott, de a színész úgy érezte, be kell biztosítania magát, ezért kérte meg másodszor is. MÁZS azt is elmondta, hogy nekik Brigivel melyik az a szó, ami másoknál a szeretlek. „I promised”, vagyis megígérem, megfogadom – ezt tetováltatták közösen a csuklójukra, ezzel is jelezve, hogy szerelmük örökké tart majd.

Mészáros Árpád Zsolt és Brigi hamarosan összeházasodnak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top