Sztárok

Marsi Anikó újra együtt van Palik Lászlóval

Sokszor nagyon nehezen viseli Marsi Anikó a gyerekei hiányát, akik a férjével együtt külföldön élnek. Palik Lászlóék azonban hazajönnek az ünnepekre.

Évekkel ezelőtt Marsi Anikó a családja érdekeit tartotta szem előtt, amikor külföldre költöztek, de másfél éve igent mondott a TV2 ajánlatára, és elvállalta a Tények műsorvezetését.

A Tények miatt maradt itthon Marsi Anikó

A fiai azonban nem tudtak beilleszkedni, és végül úgy határoztak: Palik László a gyerekekkel visszaköltözik Mallorcára. Marsi Anikó maradt, de a döntése következményeit megszenvedi. Látja ezt a műsorvezető édesanyja is, aki egyfelől élvezi, hogy a lány a közelében van, de Irén aggódik is a gyerekéért. 

„Örültem Anikó döntésének, hiszen ő nem csupán feleség és édesanya, aki otthon ül, vezeti a háztartást és neveli a gyerekeket. Külföldön is dolgozott, szüksége van a munkára. Közben látom rajta, mennyire megviseli, hogy nincs a hét minden napján a családjával” – mesélte Irén a Story dupla számában. 

A műsorvezető sem tagadja, hogy nem ez a legjobb időszaka, hiszen szeret anya lenni, szereti a családját, de rajong a munkájáért is. Így viszont csak hétvégente látja a fiait. 

Régi kép Marsi Anikó és Palik László családjáról

„Szombatonként sokszor sajog a szívem, hogy nem egy kipihent anyukát kapnak a fiaim. Ugyanakkor tudom, hogy hétfőtől péntekig egy tökéletes apa vigyáz rájuk kellő figyelemmel, kellő apai szigorral.”

Az ünnepi időszakban szerencsére ez is megváltozik néhány hétre, mert Palikék hazajönnek, és Marsi Anikó anyukája is végre több időt tölthet az unokákkal. Már meg is van Irén terve: lefoglalt egy bowlingpályát Szolnokon, hogy ott mérkőzzenek majd meg egymással. 

A Storyban mesélt Marsi Anikó édesanyja, Irén a hétköznapokról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top