Sztárok

Lukács Miki: „Bezárjuk az ajtót, és csak egymáséi leszünk”

A Peller családnak idén szuper pörgősek az ünnepek. Anna folyamatosan színpadon van, és Miki is nemrég tért haza a dzsungelből, így az idei készülődés az ünnepekre a megszokottnál is nagyobb szervezettséget igényel. Az ország egyik kedvenc sztárpárjának köztudottan a karácsony a kedvenc ünnepe, főleg, mióta kislányuk, Annabella is velük van.

Lukács Miki két hétig szenvedett a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, és többször is elmondta, mennyire hiányzik neki a családja, hiszen ennyit még sosem voltak távol egymástól. Közben itthon Peller Anna több fronton is helytállt: műsorvezető volt a Reggeliben, játszott a színházban, és még a kislányára is ő vigyázott. Közben Mikike hazajött, és már alig várták az ünnepeket, hogy nyugodtan együtt lehessenek. 

Az ünnepekre való készülődés minden szülő életében szélmalomharc. Mindenki tökéletes karácsonyt szeretne a családnak, így a karácsonyi időszakban sokszor csak 1-2 napos minőségi pihenésre jut idő. Peller Anna és Lukács Miki mindig is pörgős hétköznapjaikról voltak híresek, de az idei karácsony még nekik is feladta a leckét. „Imádom a karácsonyt, ez az egyik kedvenc időszakom az évben! Az illatok, a programok, az egész időszak hangulata egyszerűen feltölt. Szerintem karácsonykor mindenki elkezd megint hinni egy kicsit a csodákban, és pont ez adja az ünnepi kavalkád varázsát. Idén én semmi mást nem kértem a Jézuskától, csak hogy legyen egy napunk, amit az ágyban pihenéssel tölthetünk a családdal. Ilyenkor Annabella befészkeli magát közénk, és együtt nézzük a karácsonyi filmeket, és közben mi is szoktunk neki mesélni” – meséli idei terveit Peller Anna.

Miki nemrég még a kíméletlen esőerdei környezetben hajtotta álomra a fejét, de azóta már ismét az édes otthonban tölti a karácsonyi időszakot. „Sok mindent átértékeltem kint, például a jó fekvőhely fontosságát. Amikor megint ágyban aludhattam, akkor éreztem csak igazán, mennyire jó is ez. Mivel idén rengeteget pörögtünk Annával, így idén karácsonykor bezárjuk az ajtót, és csak egymáséi leszünk. Az idei ünnep csak a családé” – tette hozzá Lukács Miki.

Tippekért a pihentető alváshoz katt a linkre: http://links.dormeo.hu/c/16353375

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top