Sztárok

Horváth Éva: „Rengeteget változtam a szülés óta”

Hosszú hetek után december elején jött haza külföldről Horváth Éva és családja. A modell és kedvese izgatottan készültek az ünnepekre, hiszen ez az első karácsonyuk együtt.

Horváth Éva kedvesével és családjával utazott Ázsiába, ahol hosszú heteket töltöttek. A vakáció vége felé egy nem várt esemény nehezítette a dolgukat, hiszen Balin kitört a vulkán, emiatt lezárták a repteret, és evakuálni is kellett a sziget egy részét. A modellt és családját nem érintette a vulkánkitörés, szerencsések voltak. Éva egy utazó blogot készített a nyaralás alatt, szeretné megmutatni, hogy igenis, ilyen pici gyerekkel is el lehet menni hosszabb időre. 

„Régi vágyam volt, hogy segítsek másoknak ebben a kérdésben. Csodálatos heteket töltöttünk kint, sokat pihentünk, de dolgoztunk is. Csak egy kicsit idegeskedtünk, amikor kitört a vulkán. Aggódtunk, hogy ott ragadunk, és nem érünk haza karácsonyra, de szerencsére helyreállt a rend” – kezdte a BEST magazinnak Éva, aki az első közös karácsonyról is mesélt. 

Good morning 👶🏻 #ourmornings#kristof#mybabylove#home#lazyboy

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

„Számunkra nagyon fontos a karácsony, idén nálunk ünnepelünk, összehozzuk a szülőket, nagymamákat. Egy nyitott kérdés maradt még, hogy egyedül főzöm meg a menüt, vagy besegítenek a nagyszülők. Anyukám nagyon készül az unokája első karácsonyára, már előkereste a macis égősort, amit nagyon szerettem gyerekkoromban. Kristóf imádja a világító dolgokat, jó sok dekorációt helyezek el a lakásban” – mesélte izgatottan Horváth Éva. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top