Sztárok

Dobó Kata bejgliben a legjobb

Dobó Kata és Zsidró Tamás nyáron vallották be, hogy szerelmesek egymásba, az idei az első közös karácsonyuk. Elárulta, az édesanyja is náluk tölti.

Dobó Kata és Zsidró Tamás nyáron jelentették be, hogy egy pár alkotnak. Kata azt is elmesélte, hogy jöttek össze, hogy alakult a régi ismeretség szerelemmé. Az idei lesz az első közös karácsonyuk, de természetesen nem kettesben töltik, hiszen mindkét oldalon vannak gyerekek. Dobó Kata azt is elárulta, hogy édesanyja idén náluk tölti az ünnepeket. 

„Amióta apa meghalt, anya valamelyik gyerekével karácsonyozik. Most hozzánk jön, és azt kértem tőle, csináljon töltött csirkét és kocsonyát. A bejgli viszont az én reszortom, abban én vagyok a világon a legjobb” – állítja a Korhatáros szerelem színésznője, aki a szilveszterről is beszélt egy keveset a Story magazinban. „Mióta Szofi megszületett, többször is előfordult, hogy az éjfélt sem vártuk meg, és elaludtunk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top