Sztárok

23 éves korában meghalt az X-Faktor korábbi énekese

Karapándzsity Kristóf a 2013-as X-Faktorban indult, súlyos betegség miatt halt meg 23 éves korában.

A vajdasági származású Karapándzsity Kristóf halálhírét a Szabad Magyar Szó közölte, hozzátéve, hogy a fiatal énekes halálának hírére Kanizsa és környéke is teljes gyászba borult. Kristóf, aki 2013-ban az X-Faktorban is megmutathatta tehetségét, súlyos betegség miatt halt meg mindössze 23 évesen.

Kristóf annak idején nagyon meghatotta a mentorokat, köztük Tóth Gabit és Alföldi Róbertet is, aki most egy hosszú bejegyzésben meg is emlékezett a fiúról. „Emlékszem Rá, hogy mennyire szorongott, mennyire félt, mennyire élete legnagyobb pillanata volt – el sem hitte –, mikor ez a félénk, manószerű, szinte kamasz megjelent az X-Faktor válogatóján. Aztán énekelt” – kezdte megemlékezését Alföldi Róbert, majd hozzátette, akkor ott a nagy pulpitusnál mindannyian csak nézték, hallgatták és szerették.

Kristófot december 23-án, 14 órakor búcsúztatják a magyarkanizsai városi temetőben, hamarosan pedig koncert keretében emlékeznek majd rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top