Sztárok

Újabb nő vádolja szexuális erőszakkal Sylvester Stallonét

A 71 éves filmsztárt azzal vádolják, hogy 1990-ben Santa Monicában megerőszakolt egy nőt. Stallone tagad, és könnyen lehet, hogy el is évült az ügy.

Újabb nő vádolta meg szexuális erőszakkal Sylvester Stallonét, a kaliforniai Santa Monica-i rendőrsége közölte, hogy vizsgálja az 1990-es években történt esetről szóló bejelentést. A 71 éves, Oscar-díjas színész tagadja, hogy az 1990-es évek elején Santa Monicában megerőszakolta a feljelentőt.

Martin Singer, Stallone ügyvédje közölte, hogy a nő „egy 27 éve történt állítólagos erőszakról tett bejelentést a rendőrségnek. Ügyfelem határozottan kétségbe vonja az állítást” – hangsúlyozta.

A Santa Monica-i rendőrség szóvivője elmondta, hogy az állítólagos áldozat még novemberben tette bejelentését. A rendőrség „alapos vizsgálatot” folytat, mielőtt a kerületi ügyész elé terjesztik az ügyet. Az ügy viszont a kaliforniai törvények szerint már elévült, mivel általában egy bűnügyet elkövetésétől számítva 10 éven belül tárgyalni kell.

Novemberben a Deadline magazin tárta fel, hogy 1986 júliusában egy tinédzser lány bejelentést tett a Las Vegas-i rendőrségen, amelyben azt állította, hogy Sylvester Stallone és testőre molesztálta őt a Las Vegas Hilton Hotelben.

Az ügyet azonban ejtették, mivel a nő nem volt hajlandó feljelentést tenni ellenük. Az online magazin szerint a lány azért nem tett feljelentést az ügyben, mert túlságosan megalázottnak érezte magát, és szégyellte a történteket.

Stallone tagadta a cikkben leírtakat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top