Sztárok

Alig ismerte meg a felesége Ambrus Attilát, az Ázsia Expressz győztesét

Berki Krisztián és a Viszkis, Ambrus Attila párosa nyerte a TV2 Ázsia Expressz című műsorát. Az egykori bankrablót kérdeztük, mennyire változtatta meg őt a távol-keleti kaland.

A végső döntőben Ambrus Attila és Berki Krisztián kerekedtek felül az Ázsia Expresszben, a TV2 utazós realityműsora azonban még a kemény legényeket is meggyúrta.

Berki Krisztián és Ambrus Attila, az Ázsia Expressz győztes párja

Nem volt egy luxusutazás

„Megint bölcsebb lettem, és nehéz lenne néhány mondatban elmondani, mennyi mindent tanultam, mert egy ilyen kaland nagyon sokat változtat az emberen. Megismertem Berki Krisztiánt, az erényeit és a gyengeségeit is. Aztán felfedeztem egy teljesen más kultúrát. Amikor egy európai ember luxusutazásra megy Ázsiába, akkor nem azt látja, amit mi most, maximum egy kis ízelítőt kap belőle, de mi vastagon megismertük a valódi Ázsiát. Szerintem ebből a versenyből mindenki sokat tanult, én biztosan. Az egyik legfontosabb tanulság számomra, hogy soha ne hagyjak senkit az út szélén. Régen nem vettem fel a stopposokat, hülye poénnak hangzik: féltem, hogy kirabolnak. Az Ázsia Expressz óta azonban sokkal több embert veszek fel a kocsimmal” – mondja Ambrus Attila

Egymásra talált a két tarcsikapus

Ambrus és Berki nagyon összekovácsolódtak Ázsiában.

„Azt hiszem, Berkivel eleve erős kapocs volt közöttünk a sportolói múlt. Mindig is azt mondtam magamról, én voltam az ország leghírhedtebb cserekapusa, na most már Krisztián is ott van mellettem. Azon nevetek, hogy a két tarcsikapus egymásra talált. Biztos, hogy a sport fegyelemre, kitartásra tanít, és ezeket az erényeket nagyon jól lehetett kamatoztatni ebben a műsorban.”

Ambrus Attila belefogyott az Ázsia Expresszbe

És amikor arról kérdeztük Ambrust, mikor veszi célba legközelebb Ázsiát, elég meglepő választ kaptunk. „Eszem ágában sincs visszamenni Ázsiába. Hülyéskedsz? A feleségem alig ismert fel a repülőtéren, mikor megérkeztem. Kilenc kilót fogytam, és elég komoly fertőzéseket is elkaptam. Hetekbe telt, amíg itthon egyáltalán helyreállt a gyomrom. Egy időre biztosan hanyagolom Ázsiát, jelenleg a térképen sem vagyok hajlandó ránézni erre a kontinensre.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top