Sztárok

Cseke Katinka őszintén vallott kilók elleni harcáról

Az Ázsia Expressztől búcsúzó Cseke Katinka még mindig komoly harcban áll a kilóival. A Blikknek mesélt erről kendőzetlenül.

Cseke Katinka és Pallavicini Zita búcsúzott az Ázsia Expressztől. Cseke Katinka a Blikknek adott interjújában kilókkal való küzdelméről is mesélt.

„Mondhatnám azt, hogy a hirtelen haragom az a tulajdonságom, aminek búcsút intenék, de azt nem akarom elengedni, mert színésznő és ember vagyok! A már-már beteges türelmetlenségtől elbúcsúznék viszont. Búcsút vennék még attól is, hogy sokszor nem hiszek magamban, és ez az út megint csak arra világított rá, hogy sokkal több van bennem, és sokkal többet bírok, mint amit én gondolok. Folyamatosan mérlegelem, hogy a testsúlyom mennyire befolyásolja az életemet, akár a férfiakkal, akár a szakmámmal kapcsolatban. Szeretném elengedni, hogy állandóan azt gondolom, ha én vékonyabb lennék, akkor több munkát kapnék… Tehát ezt az állandó és folyamatos hitetlenséget szeretném elengedni önmagammal kapcsolatban” – mondta Cseke Katinka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top