nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Ázsia Expressz: Berki Krisztián és Ambrus Attila győzött

Ázsia Expressz: Berki Krisztián és Ambrus Attila győzött

A bangkoki őrült hajszából a Berki Krisztián–Ambrus Attila-páros került ki győztesen.
NLCafé
f Ajánlom

Az Ázsia Expressz döntőjében Berki Krisztián és Ambrus Attila, illetve Kulcsár Edina és Csuti mérkőzött meg. A bangkoki hajszában nemcsak gyorsnak, hanem eszesnek is kellett lenniük a párosoknak.

Több izgalmas küldetést kellett teljesíteniük a finisben a párosoknak, meg kellett mutatniuk, mit tanultak az elmúlt 6 hét alatt. A hajsza során olyan kérdésre kellett helyes választ adniuk – egyik helyszínről a másikra futva, tuk-tukot stoppolva – , mint például átlagosan hány évig él egy ázsiai elefánt, ki nyerte az Ázsia Expressz 1. amulettjét, milyen hosszú a Mekong folyó, melyik testrésze sérült meg Cseke Katinkának és miben erjesztik a halat Laoszban.

A hajsza végállomására, egy bulihajóra elsőnek Berki Krisztián és Ambrus Attila érkezett meg, így ők nyerték az Ázsia Expresszt. A 6 hét során összegyűjtött, 8 millió forintot érő amulettet, valamint a végső hajszában a Kulcsár Edináéktól elnyert, 2 milliót érő amulettet (így összesen 10 millió forintot érő amulettet) beválthatták Bangkokban.

Megosztás Facebookon