Sztárok

Pumped Gabo letapizta az új dzsungellakó mellét

Különös meglepetést kaptak a szereplők a Celeb vagyokban. A táborba új lakó költözött egy hölgy személyében, aki Gabó szerint megérett a szüzességének elvesztésére.

Azt sejtettük, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői közül Pumped Gabo lesz az egyik legszórakoztatóbb, de amit most csinált, azt nem láttuk jönni. Na jó, összeveszett már Survivor Klaudiával is, Gabo a nőkről is elmondta a véleményét, de az új táborlakóval kapcsolatban még annyira sem kertelt, mint azelőtt. 

A táborlakók egy szűz női szobrot kaptak, aminek a köldökében egy kamera volt, ide beszélhettek a szereplők. Gabo most sem maradt adós a vicces beszólásokkal, amit már megszokhattunk tőle. „Ez a lány egyértelműen megérett a szüzessége elvesztésre, ugyanis gömbölydedek a mellei, és széles a csípője, ami azt mutatja, hogy akár még a gyereknemzésre is ideális lenne. De hát sajnos szűz, és ez az ő hivatottsága, nem tudja meg, hogy milyen jóból marad ki” – elmélkedett a reality-sztár. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top