Sztárok

Ördög Nóri a testvéréről: felnőttként találtunk egymásra

Ördög Nóri az Appra magyar! adásában mesélt a gyerekei közötti korkülönbségről, és arról, hogy számít-e, ha a testvérek különböző neműek.

Bár a műsor első hetén egyből Ördög Nórára cserélte Liptait a TV2, a tegnapi adásba visszatért a műsorvezető, aki az Ázsia Expressz alatt a saját blogjára is filmezett: a Nánázsia nagy sikernek örvend, Ördög Nóra bejelentette, hogy a sárkány útja után is folytatja a vlogolást. Nánási Pál felesége tegnap az Appra magyar!-ban beszélt a gyerekei közötti korkülönbségről, valamint a testvérével való kapcsolatáról is elárult pár dolgot. 

„Gyerekkorukban nekünk is megvoltak a közös csibészségeink, aztán volt egy viszonylag hosszú időszak, amikor elmentünk egymás mellett. Most, felnőtt fejjel találtunk igazán megint egymásra. Számíthatunk egymásra, tudunk értelmes dolgokról beszélgetni, de azért volt egy pár év kihagyás, amikor nem nagyon tudtunk egymás társaságával mit kezdeni” – mondta Ördög Nóra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top