Sztárok

Liptai Claudia bevállalta smink nélkül

Liptai Claudia smink nélkül sem fél posztolni – hozzátennénk, nincs is mit szégyellnie, hiszen csodásan fest naturálisan is.

Az ezerarcú Liptai Claudiát már számtalan összeállításban, sminkben láthattuk karriere során, de talán még sosem volt annyira kirobbanó formában, mint most. Csodásan néz ki kisfia, Marcell születése után egy évvel. A kétszeres anyuka a Sztárban sztár zsűritagjaként tért vissza, majd kapott egy saját műsort, az Appra magyar!-t, amit esténként vezet – ez sok energiáját felemészti, de Claudiának emellett is van ideje a családjára. Most azt is megmutatta, milyen az, amikor teljesen natúran megy a stúdióba. 

Kevés híresség van Magyarországon, aki bevállal egy smink nélküli fotót, de Liptai Claudia mindig vállalja önmagát. Nem is teszi rosszul, hiszen nincs mit szégyellnie: két gyerek után, 44 évesen is szuperül fest mindenféle vakolat nélkül, és ezt a rajongói is értékelik. „Nagyon jó, hogy bevállalod a smink nélküli önmagad” – írja az egyik kommentelő, és mi is igazat adunk neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top