Sztárok

Kulka János mégsem tér vissza

Azt mondják, türelmetlen magával szemben, de még akkor sem áll egy ideig színpadra.

Azt írja a Bors, hogy a közeljövőben nem tér vissza a színpadra Kulka János. A lapnak a Katona József Színház sajtófőnöke, Kazimir Annamária nyilatkozott, helyretéve egy napilap híresztelését, amit a műsorfüzetre alapoztak.

MTI Fotó: Kovács Tamás

A félreértésre az adhatott okot, hogy Kulka János neve a műsorfüzetben több helyen is szerepel, de az érintett darabban kettős szereposztásban van a színpadon. A színművész tavaly tavasszal kapott agyvérzést, a kórházban napokig harcoltak az életéért. Szerencsére azóta sokkal jobban van, de színpadi munkáról egyelőre még szó sem lehet. „János mindent megtesz, hogy visszatérjen a színpadra, erején felül azon dolgozik – mondta a Borsnak Kulka egyik korábbi kollégája. – A legrosszabb, hogy nagyon türelmetlen magával szemben, és ez sokszor rányomja a bélyegét a hangulatára. Ez pedig a gyógyulásának gyorsaságára hat ki. Nagyon szurkolunk neki, és visszavárjuk, mert egy csodálatos kolléga és művész, de tudomásom szerint munkát még mindig nem tud vállalni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top