Sztárok

A Viszkis nőjét szívatta a British Airways

A Viszkis című film női főszereplője, Móga Piros eléggé pórul járt: Münchenbe szeretett volna utazni, de több járatát is törölték, és a csomagjainak is lába kélt.

A vártnál is korábban került a mozikba A Viszkis, aminek azóta is hatalmas sikere van. Az Ambrus Attila életéről készült film női főszereplője, Móga Piros foglalkoztatott színésznő, nem csak Magyarországon játszik. Legutóbbi útjánál viszont kibabrált vele az adott légitársaság, most az ismerősök segítségét kérte.

A színésznő hosszan taglalja, hogyan alakult nem várt európai utazás, és megoldást szeretne találni, hogy az anyagi károkat megfizesse a légitársaság. „Tehát a British Airways-en szeretném számon kérni 5 napja kallódó csomagomat, a Londonban töltött 5 nap költségeit – hozzáteszem, nem nekik köszönhetem, hogy elhagytam a várost, mert azóta sem sikerült új járatra jegyet adniuk –, a csomag elvesztéséből adódó további kiadásaimat, és egyáltalán azt, hogy volt pofájuk azóta sem kommunikálni” – fogalmazott Piros a közösségi oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top