Sztárok

Meglepő, mit írtak Szinetár babafotóihoz

Ősszel derült ki, hogy Szinetár Dóra és Makranczi Zalán gyermeke, Benjámin Down-kóros. Akkor kapott hideget is, meleget is a sztárpár – most, hogy a babafotók is megvannak, csakis pozitív kommentek érkeztek.

A vártnál korábban, de természetes úton, rendben megszületett Szinetár Dóra és Makranczi Zalán első közös gyermeke, Benjamin. A kisfiú szeptember elején látta meg a napvilágot a Róbert Károly Magánklinikán. Nem sokkal később kiderült, hogy Szinetárék gyereke Down-szindrómás. A hír kapcsán rengeteg komment érkezett, a legtöbben kiálltak Dóra mellett, a sztárok is meghatóan reagáltak. A baba születése után pár nappal már tett ki képet a közösségi oldalára, ahol a baba nem látszott. A kommentelők egyből rászálltak a színésznőre, hogy miért nem mutatja meg a picit. 

A HOT magazinban jelentek meg az első képek a babáról. A magazin Facebook-oldalán meglepő módon egy negatív komment sem érkezett, mindenki kiáll Szinetár Dóra és Makranczi Zalán mellett. „A legszebb címlapfotó, ami valaha volt” – írja az egyik hozzászóló, de ezen kívül is nagyon sok pozitív üzenet érkezett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top