Sztárok

Ellentéteken alapul Kulcsár Edina szettje

Barokkos túlzás lenne azt állítani, hogy Kulcsár Edina pont a kirívó öltözködéséről lenne híres, ez a szett mégsem nevezhető hétköznapinak.

Instagramjuk szerint Kulcsár Edina és párja, Csuti éppen az ausztriai Obertauern síközpontban, egy hotelben pihegnek. Obertauern jó hely, bár megjegyzendő: igazán hosszú pálya alig van, de sok rövid és jó lejtő annál több a majd 100 kilométernyi pályarendszeren – a közeli Groseck például sokkal jobb, és tömeg sincs. Na de: az olvasó nyilván nem azért nyitotta ki ezt a posztot, mert a közeli síközpontokról akart elemzést olvasni, hanem mert érdekli, hogy Kulcsár Edina mégis mivel akaszthatja ma ki a divatszakértőket. Ennek okán felteszünk három gyors kérdést. 

Vettél már fel valaha fürdőruhát?
Igen. 

Vettél már fel hozzá hótaposót?

Nem. 

 

Vettél már fel hozzá kötött sapkát?
Na, azt végképp nem.

Ha a második és harmadik kérdésre a válaszod a nem, akkor érted, hogy miért furcsa a nemrég még rothadó halban turkáló Kulcsár Edina szettje, ha viszont igen-t mondtál, akkor semmi meglepő nincs benne. Mutatjuk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top