Sztárok

Havas Henrik áldozatát a házvezetőnő mentette meg

Az asszony üzleti kapcsolatban állt az újságíróval, ezért többször kellett találkoznia vele. Havas több alkalommal is erőszakkal próbálta meg az ágyába vinni. Mivel nem sikerült, ezért megalázta üzlettársát. A nő a Tényeknek mesélt arról, mit tett vele Havas évekkel ezelőtt.

Tovább dagad Havas Henrik zaklatási botránya: két hete Baukó Éva vallotta be, mit tett vele évekkel ezelőtt, majd ezen felbuzdulva Molnár Anikó is elárulta, hogy az újságíró szexuálisan zaklatta, amikor a könyvét írta. Később egy videó is előkerült, amelyen Görög Zita sérelmezi Havas közeledését. Az ügyben végül Havas Henrik is megszólalt, de tegnap még egy áldozat előkerült, aki a Tényeknek nyilatkozott arról, mit tette vele a tévés. 

A nő üzleti kapcsolatban állt Havas Henrikkel, a lakására is felment. Először a férjével, mire az újságíró a tudomására adta, hogy nem kívánatos személy ott. A következő találkozóra már egyedül érkezett. „Ki akartam menni a mosdóba. Mondta, hogy ne menjek oda, menjek a másik helyre, ami a hálószobából nyílt, oda küldött be. A mosdóból kilépve már a hálószobában volt Havas. Amikor jöttem ki, akkor elkapott és mondta, hogy most itt az ideje, hogy én is franciatanár legyek (Havas így mutatta be a feleségét – a szerk.) – mondta a híradóban a nő. „Húzott be az ágyába, hogy ott milyen jót lehet majd franciázni, meg végre van valaki, aki anális szexre is kapható és biztos jobb, mint a Kelemen Anna volt. Elmenekültem, nem tudott megerőszakolni, de a szándéka egyértelmű volt. Részben azért, mert keményen ittas volt” – mesélte az asszony, aki azt is elmondta, hogy ezután még egyszer járt Havasnál. „Elkapott hátulról, és mondta, hogy milyen jó s**ge van magának, az ő megszokott, bunkó stílusban, én pedig kikértem magamnak. Amikor nemet mondtam, megfenyegetett, hogy megbánom még, hogy nem feküdtem le vele” – mesélte tovább a nő, akinek üzleti szempontból fontos volt, hogy továbbra is találkozzon Havassal, a lakására hívta. „Ott is bepróbálkozott, kimenekültem a házból, de nem engedett elmenni. Rohant utánam, és a bejárónőm kiabált rá, hogy vigyázz, megesz a kutya. Ettől megijedt, és megtorpant.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top