Sztárok

Csodás helyen romantikázott Sipos Peti és felesége, Krisztina

Az Irigy Hónaljmirigy tagjai jellemzően nem a magánéletükkel kerültek a figyelem középpontjába, ezért is igazi ritkaság ez a közös fotó Sipos Petiről és a feleségéről, Krisztáról.

Sokakat meglepett, hogy Sipos Peti és felesége, Krisztina évekkel ezelőtt igent mondott a Mr. és Mrs. című műsorra, mivel a zenész ritkán engedett bepillantást a kapcsolatukba. Igaz, Peti pedig a az Irigy Hónaljmirigyről szóló könyvben elmesélte, hogyan ismerkedtek meg Krisztinával, és nemrég a kisebbik fiuk, Gergő a Vigyázat, gyerekkel vagyok!-ban kifecsegett néhány családi titkot, de azért ez tényleg ritka. Most Sipos Petiék az utolsó nagy roham előtt még kivettek két napot, melyet az északi országrész hegyei közt töltöttek. 

„Felkerestük Regéc, Boldogkővár, valamint Füzér várát,  bandukoltunk a szűz hóban, gyönyörködtünk a télben. Mivel hétfői napon voltunk, sajnos a várkapu be volt zárva, így nem tudtunk mindenhová bejutni” – mesélte a zenész, akinek az igazi hajtás rögtön karácsony után kezdődik.

Azért volt olyan vár, ahova Sipos Peti bejutott

„Csodás volt a téli erdő, kis hegyi utakon kanyarogtunk. Ha már ott voltunk, átugrottunk a kassai karácsonyi vásárba is Cseszkóba. Bedobtunk egy lángost és egy forralt bort, majd a hotel wellnessrészében kiolvasztottuk fagyott lábujjainkat. Rám fért ez a kis lazulás, mert igen intenzív időszak jön most. December 26-án a Triásszal tartunk nagyzenekaros karácsonyi koncertet a MOM-ban, január 27-én Zártosztály-koncert lesz a Barba Negrában, február 10-én pedig Aréna-buli az Irigy Hónaljmiriggyel, miután másnap 3 hetes amerikai turnéra indulok, de most a jó meleg Florida és Kalifornia lesz az úti cél.”

Az Irigy Hónaljmirigy tagja, Sipos Peti és a felesége, Krisztina pár romantikus napot töltöttek együtt karácsony előtt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top