Sztárok

Borbás Marcsi megrogyott lelkileg: „Csak kapkodom a fejem”

A mosolygós és életvidám Borbás Marcsiról sokan gondolják, hogy őt minden rossztól megkímélte a sors, pedig nem így van. Csak ő egyszerűen másképpen áll az élethez.

Ahogyan a Story magazin  exkluzív inerjújában meséli, semmit sem változtatna az életén, mert akkor nem itt tartna, és talán egészen más embere lenne. 

„Rengeteg tragédia volt az én életemben is, sok mindent kellett meggyászolni vagy feldolgozni. De ez nem tartozik senkire. A gyászaimat nem akarom nagydobra verni” – mondta Borbás Marcsi, aki szerint a a hozzáállását nagyban befolyásolta, hogy annak idején a klinikai halálból hozták vissza a műtőasztalon. 

„Újra kellett éleszteni. A végtelen nyugalomra emlékszem csak belőle. Nem értettem, hogy miért ideges minden orvos körülöttem, miközben én nagyon nyugodt vagyok. Valószínűleg ez is befolyásolja a jelenlegi habitusomat, hogy átéltem egy ilyet.” 

Borbás Marcsinak sok kedves ismerőse van, de csak kevés barátja Fotó: Facebook

Munkahelyen is kedves a kollégákkal, de ha valaki túl közel akar kerülni hozzá, akkor visszavonult fúj. Borbás Marcsinak sokat jelent, hogy a férjével dolgozik együtt a Gasztroangyalon. A közös munka feltölti energiával és élvezi a mindennapokat, noha mostanában foglalkoztatja az öregedés. Hamarosan ötvenéves lesz, hiába ez csak egy szám. 

„Igen, csak egy szám, de az ötvenes szám kegyetlen dolog, főleg a nőknél… Már a negyvennél is megrogytam egy picit lelkileg, de most az ötven! Csak kapkodom a fejem…”

Hogy Borbás Marcsi nem hisz a plasztikáztatásban, azt már korábban elmondta, de azért neki is vannak praktikái, mivel nem elégedett azzal, amit a tükörben lát. Részletek a legfrissebb Storyban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top