Sztárok

Németh Lajos félmeztelenül az élő adásban – cuki vagy ciki?

Mondhatnánk, hogy szokatlan volt a TV2 időjárás-jelentése. Németh Lajost egy fürdőben kérdezték arról, mi várható a héten, és kíváncsiak vagyunk, neked tetszik-e ez a trend.

Igaz, hogy az Ázsia Expresszben már láttuk a félmeztelen Németh Lajost, sőt, egyszer egy fürdőből is bejelentkezett egy időjárás-előrejelzésre nemrégiben, de a tegnapi már biztosan egy következő szint. Arról szeretnénk tudni a véleményedet, hogy ez mennyire jó irány.

Mielőtt szavaznál, megmutatjuk a kedvenc részeinket: 

  1. Szakmai szinten maradt a beszélgetés
  2. Németh Lajos a fürdőben is profi„Elég nagy a hőmérsékleti gradiens, hogy ilyen szakmával kezdjem.”
  3. Még hogy véletlenek nincsenek! 
    A TV2 humoránál volt, amikor így ezzel kezdték az anyagot: „Köszöntjük Németh Lajos kollégánkat, akivel véletlenül egy meleg vizes, termálvizes fürdőbe jöttünk el.” 
  4. Egy kis mozgás is kell: egy korábbi fürdős bejelentkezéskor csak nyaktól felfelé láttuk a meteorológust, most viszont tett egy kis sétát is, mert nem akart túl sokáig lenni a meleg vízben. Azt javasolta a riporter kollégának, hogy addig meséljen a nézőknek az épületről. 

Már csak egy apróság a szavazás előtt. Azt el kell mondanunk, hogy az egész jelenetről az Ébredj velünk című film ugrott be nekünk. Ott a fiatal szerkesztő úgy akarja feljebb tornázni a nézettséget, hogy különböző extrém szituációkba kényszeríti a műsorvezetőket, és beválik a terve. Talán a TV2 is ezen az úton indult el?

Németh Lajos időjárás-előrejelzéseiről mondj véleményt!

Itt megnézheted az egész jelentet, Németh Lajos az Ázsia Expressz óta tényleg nagyon laza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top