Sztárok

Milliókat ajánlottak egy éjszakáért Köllő Babettnek

Férfiak és nők is folyamatosan ajánlkoznak fel a luxusfeleségek sztárjainak, de van aki ennél is tovább megy. Köllő Babett durva ajánlatot kapott.

Ha egy kis pletykálkodásról van szó, a luxusfeleségekre mindig lehet számítani. Bár Köllő Babett a Celeb vagyokban sínylődik, ez nem akadályozta meg Vasvári Vivient, hogy beszámoljon a többmillió forintos szexuális ajánlatról, amit barátnője kapott.

Vivi egy szegedi rendezvényen kotyogta ki, hogy valaki három és félmillió forintot fizetett volna egy éjszakáért Babettel, írja a Blikk. „Az ártatlan randira hívások mellett nálam és Babettnél is volt már számos pénzes ajánlat. Tényleg zavarba ejtő összegekről volt szó több alkalommal is, de messze Babett vezeti a listát a maga 3,5 millió forintos ajánlatával” – nyilatkozta Vivien. Jó tudni, hogy van egy ilyen lista.

Köllő Babett el sem hiszi az üzeneteket, amiket kap

„A műsor óta folyamatosan érkeznek az ajánlatok, van, aki csak üzenetet ír a közösségi oldalakon, van, aki próbál megkeresni minket. Persze leginkább csak randizni szeretnének, de hát az ilyesmit nem veszi komolyan az ember. Mindenesetre nem hittük volna, hogy ilyen sokan próbálkoznak majd, és elképesztő, hogy mennyi nő tesz szexuális ajánlatot” – mondta Vivien.

Köllő Babett mindenesetre épp egy második gyermeket szeretne, és esze ágában sincs idegen férfiakkal összeszűrni a levet. Vagy nőkkel. Az ugyanis nem derült ki, hogy a hárommilliós ajánlat kitől érkezett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top