Sztárok

Horváth Éva megmutatta 7 hónapos kisfiát

Horváth Éva nemrég ért haza Baliról, ahol több hetet töltött a családjával. A modell visszatért a dolgos hétköznapokban, és végre elölről is megmutatta a kisfiát.

Horváth Éva kirobbanó formában várja a karácsonyt: Kristóf születése után 7 hónappal elmondása szerint olyan fitt, mint még soha azelőtt, és ezt egy speciális diétának köszönheti. Horváth Éva és családja Balin töltött egy kis időt – már hamarabb hazajöttek volna, de kitört a vulkán a szigeten, ezért a légi forgalmat is szüneteltették egy ideig. Éva többek között Balin is megmutatta tündéri kisfiát, de általában csak hátulról láthattuk Kristófot. Most végre egy olyan képet is posztolt, amin jól látszik a csodaszép baba.

Ezen a képen láthatjuk, hogy mekkorát nőtt Horváth Éva gyermeke, igazi nagy fiú már, és iszonyatosan hasonlít az anyukájára. A posztból azt is megtudtuk, hogy imád lustálkodni, persze mikor tegye, ha nem most?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top