Sztárok

Tóth Vera csipkében mutatta meg magát

Tóth Vera most már igazán szexi – annyira, hogy eldobta a sokat takaró, bő ruhákat, és bátran felvesz testhez simuló darabokat is. A legújabb fotóján lenyűgözően néz ki!

Tóth Vera most már tényleg nagyon vékony – az énekesnő a napokban posztolt egy képet, amelyen a zongoristájával látható. Ketten összesen 75 kilótól szabadultak meg két év alatt. Éppen ezért Vera már bátran visel szexi ruhákat, nem takargatja az alakját. Most is egy ilyen képet osztott meg a rajongóival – egy csodálatos, csipkés estélyiben látható, ami kiemeli az alakját. Követői elájultak az ,,új” Tóth Verától

„Nemsokára kész a csodagyönyörű Daalarna ruhám, amit a karácsonyi koncertemen fogok viselni december 21-én. Köszönöm Benes Anitának és remek csapatának, hogy bevállaltak! Alig várom, hogy lássam a végeredményt!” – írta a fotóhoz az énekesnő, aki csodásan fest ebben a gyönyörű ruhában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top