Sztárok

Puskás Peti megsérült a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásán

Kisebb baleset érte Puskás Petit a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik jelenetének felvétele közben. Szerencsére a sérülése inkább kellemetlen, mint súlyos, de azért reméljük, hamar rendbe jön a fiatal énekes.

Orvosoknak kellett ápolniuk Puskás Petit, aki megsérült a Celeb vagyok, ments ki innen! bátorságpróbáján. A Sorozatwiki úgy tudja, Peti egyik szemével történt baleset, negyedóráig ki sem tudta nyitni.

Hogy sérült meg?

Peti egy igen undorító jelenet felvétele közben szerezte a sérülést. A feladat szerint Koholák Alexa és Tóth Andi egy üvegkalitkában énekelte a The Bibebers dalát, miközben ételfestéket, tollat, tyúkbelet öntöttek rájuk. Peti úgy gondolta, segít egy kicsit az éneklésben, és beállt a kalitkába a versenyzők mellé, viszont Andrea egy jól irányzott mozdulattal ételfestéket – vagy tyúkbelet – fröcskölt az X-Faktor zsűritagjának szemébe.

„Még mindig nem vagyok teljesen jól, eléggé csíp a jobb szemem. Úgy érzem, most visszanyalt a fagyi. Nem is értem, Andi hogyan tudott ennyire pontosan célozni. Bementem hozzá kicsit szórakozni, hogy érezze, én is benne vagyok a játékban. Nem látott semmit, hisz tele volt mindenfélével a szeme, mégis egy olyan tízpontos lövést mért rám, amit talán soha többé nem tudna megcsinálni” – nyilatkozta a sebesült énekes a Sorozatwikinek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top