Sztárok

Megihlették a férfiak Balázs Palit

Kényes témát énekelt meg vadonatúj dalában a romantikus slágerek hazai nagykövete, aki kifejezetten a férfiak kérésére írta meg a többszerelműséget. Azaz amikor egy férfi két nőt is szeret egyszerre.

Egy hivatalos kimutatás szerint Balázs Pali YouTube-csatornáját 34 éves kor alatt közel annyi férfi látogatja, mint hölgy. „Ezen meg is lepődtem, meg nem is – kommentálja Balázs. – Egy férfi énekes koncertjét általában mindig hölgyek látogatják többen, ez nálam sem volt másképp az elmúlt 22 évben. A férfiak általában  privát úton próbálták velem felvenni a kapcsolatot, és arra kértek, hogy adjak tanácsot a kényesebb szerelmi ügyeikben. Miután eddigi pályafutásom során többnyire a szerelemmel, a férfi-női kapcsolatok témájában énekeltem, úgy tekintettek – és tekintenek is – rám, mint a magánéleti kapcsolatok szakértőjére.”

A rajongók úgy vélik, az elmúlt két évtized során számtalan zűrös családi helyzetet oldott meg Balázs Pali a tanácsaival, illetve a dalain keresztül is. „Ezzel sosem kérkedtem, most sem szeretnék, ezúttal azonban engedtem a férfiak kérésének. Az utóbbi esztendőkben több férfi fordult hozzám azzal a problémával, hogy két nőt is szeretnek egyszerre. Az ilyen helyzetek általában bonyolultak, mégis sokan választják ezt a titkos életet. A férfi rajongók azt kérték, írjam meg ennek a jelenségnek – amit divatos szóval poliamornak hívnak – a himnuszát. Ebből a »rajongói nyomásból« született a Bolond a szívem című új dalom, amely a visszajelzések szerint a tél egyik nagy slágere lehet. Nagy öröm számomra, hogy 9 nap alatt már több mint százezren megnézték az ehhez készült videóklipemet, melyet egy csodálatos helyszínen, a balatonboglári Gömbkilátóban forgattunk le a zenekarom közreműködésével. Előző dalomban a hölgyeknek kedveztem a Lángra gyújtottad a szívemet című szerzeményemmel, amely a nyár kedvence lett az egymillió feletti megtekintéssel. Most a férfiak jönnek, a hideg téli estékre némi pikantériával.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top