Sztárok

Mádai Vivien igent mondott az Ázsia Expresszre

Nagy siker az Ázsia Expressz, de az is biztos, hogy nem való mindenkinek. Mádai Vivien viszont a nehézségekkel együtt igent mondott, amikor azt kérdezték, elvállalná-e a kihívást.

Hét párossal indult az Ázsia Expressz, és szombaton kiderül, ki nyeri a versenyt. Megyeri Csilla és Molnár Zsolt a nézők nagy kedvence lett, és ahogyan Istenes László fogalmazott ma a Mokkában: igazán jól állt nekik ez a műsor, gyakorlatilag nekik találták ki. 

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt élvezték az Ázsia Expressz forgatását

„Mekkora lehetőség ez? Tényleg hálásak vagyunk, hogy kint lehettünk Ázsiában, mert ez egy hatalmas nagy kaland. Ti bevállalnátok?” – kérdezte Megyeri Csilla a Mokka műsorvezetőit és Mádai Vivien gondolkodás nélkül rávágta az igent. Istenes viszont Molnár Zsolthoz hasonlóan elgondolkodna azért, hogy belevágjon-e egy ilyen kalandba.

Mádai Vivien igent mondott az Ázsia Expresszre, Istenes László gondolkodna a felkérésen

Hogy az Ázsia Expressz folytatódik-e jövőre, az még nem került szóba. De ha mégis, biztosan neked is lennének ötleteid, kiket látnál szívesen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top