Sztárok

Kis Grófo hibázhatott, amikor kamionnal ütközött

Új részletek láttak napvilágot Kis Grófoék csúnya autópályás balesete ügyében.

Valószínűleg nem pontosan úgy történt Kis Grófoék múlt heti balesete, ahogy a szemtanúk emlékeznek rá. Egy olvasóriporter akkor azt mondta, Grófoék autóját hátulról lökte meg egy kamion, és tolta be az előttük haladó másik teherszállító alá.

A Borsnak nyilatkozva a megyei rendőrkapitányság megerősítette: büntetőeljárás indult az ügyben. A közlemény szerint „eddig tisztázatlan okból egy személygépkocsi két kamionnak és a szalagkorlátnak is ütközött. A járművet egy 24 éves férfi vezette. A baleset vizsgálata jelenleg is folyik. A ka­mionsofőrök el­len nem indult eljárás.” Az utolsó mondat arra utalhat, hogy a fehér szedánt vezető Kis Grófo lehetett a hibás.

Ezzel az autóval karambolozhatott Kis Grófo. Forrás: Facebook

Érdekes egyébként, hogy a balesetről beszámolva Grófo megjegyzi: „nagyon figyeljetek oda vezetés közben, legyetek óvatosak, különösen ebben a hűvös, nyirkos, hideg téli időszakban”. A Komárom megyei hírportál helyszíni fotóin napsütéses, száraz idő volt az ütközéskor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top