Sztárok

Berki Krisztián az örökbefogadásról beszél

Berki Krisztiánt eléggé megviselte, hogy a kislányától, Natitól ennyi időt távol kellett töltenie. A hiány még erősebb volt, amikor olyan gyerekekkel találkozott, akik egy jobb életre vágynak.

Berki Krisztián és Ambrus Attila nagyon jól menetelnek az Ázsia Expresszben – a héten véget ér a verseny, és nekik van a legtöbb amulettjük. A Fem3Cafe műsorvezetője egy levelet és egy kabalát kapott a kislányától, amikor elindult a nagy útra. Egy interjúban azt mondta, nagyon hiányzott neki a verseny alatt, de előfordulnak ilyen periódusok az életben. Berki Krisztián kifejtette, hogy amelyik szülő félti a gyerekét, az gyenge. A párosok sok rossz sorsú gyerekekkel is találkoztak Ázsiában, ami eléggé meghatotta őket. Ördög Nóra korábban már beszélt arról, hogy milyen körülmények között élnek kint a gyerekek. Most pedig elérkeztek ahhoz a részhez, ahol egy olyan dolog történt, ami mindenkit elgondolkodtatott. 

Jó reggelt(!) Kíváncsi lennék, hogy mi a véleményetek az örökbefogadásról. Ázsiában a turistáknak szó szerint kínálgatják a kicsiket egy jobb élet reményében. Azt mondta Nekem a hölgy, aki odaadta a kezembe a kisfiút szó szerint „vigye el a Maga országába ott jobb sora lesz…” – írta Berki Krisztián a fotóhoz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top