Sztárok

Harmadik babáját várja Balássy Betty és Varga Feri

Védekezés mellett esett teherbe Balássy Betty énekesnő, aki így már harmadik gyermekével várandós. Nagy családot szerettek volna férjével, Varga Ferivel közösen, de még vártak volna egy évet a harmadik babával.

Nincs mese, úton van a harmadik gyermek, amivel szívesen várt volna még egy évet az énekes-házaspár, Balássy Betty és Varga Feri. A sztárpár a Blikknek mesélte el, hogy egy balatoni romantikus hétvége után fogant meg a baba, pedig védekeztek.

Védekezés mellett fogant meg a baba, ami azt jelenti, hogy nagyon-nagyon szeretne jönni hozzánk! És mi nagyon örülünk ennek!

– mondta a Blikknek Balássy Betty, aki mindig is nagy családot szeretett volna, de csak jövőre tervezték a harmadik gyermeket.

„Diétáztam, edzettem, 12 kilót fogytam, ezért nem értettem, miért puffadok úgy, mint amikor hízni szoktam. Bejelentkeztem a nőgyógyászhoz, amúgy is rég voltam már vizsgálaton. Bár terhességre nem gyanakodtam, biztos, ami biztos, vettem két tesztet. Este megcsináltam az elsőt, ami csak halványan mutatta a két csíkot. Aztán másnap reggel a második teszt már egyértelműen pozitív lett!” – avatta be az olvasókat a részletekbe az énekesnő.

„Most a 11. hétben járunk, hallottuk már a baba szívhangját, de arra még várni kell egy kicsit, hogy kiderüljön, fiú-e, vagy lány. Hat éve, Rózánál azonnal biztos voltam benne, hogy lányt hordok a szívem alatt, három éve Daninál csak sejtettem, hogy fiú, mert más érzeteim voltak. Most pedig megtippelni sem tudom. De nekünk tényleg csak az a lényeg, hogy egészséges legyen!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top