Sztárok

Levélben dobta ki barátnője Pintér Tibort

Frida meglepően udvarias szavakkal tudatta döntését a dzsungelben csajozó Pintér Tiborral.

Az ág is húzza a nemzet lovas színészét. Pintér Tibor egyszerre esett ki a Celeb vagyokból és vesztette el párját, Fridát, akivel augusztus óta voltak együtt. A dzsungelben túlélő celebekhez a műsor szabályai szerint nem juthat információ a külvilágból, most azonban kivételt tettek Frida levelével.

A fiatal lány nem bírta már nézni, ahogy Tenya próbálja befűzni Tóth Andit, ezért egy idő után nem is követte a műsort, de a pletykák így is eljutottak hozzá. Frida megalázva érzi magát, mégis szinte gyengéd szavakkal írt Pintérnek.

„Kincsem! Az elmúlt napokban megváltoztattam a kapcsolati státuszom, egy hete egyedülállónak vallom magam. Hol is kezdjem? Bár megfogadtam, nem teszem, mégis nézlek Téged mindennap, s sokszor megbánom, hogy odakapcsolok, hisz olyat látok, ami szíven döf. De amikor Téged válasz­tot­ta­lak, tudtam mire vállalkozom, és azt is tudtam, hogy nem lesz egyszerű dolog. A műsorban látottak alapján elbizonytalanodtam, hogy tudnám-e ezt bírni most vagy a jövőben. Rossz látni a tévén keresztül, ahogyan viselkedsz, ahogyan játszod a nőcsábászt, ahogyan mással randizol. Bizony sokszor megbántasz a viselkedéseddel” – fogalmazott a lány a Blikk szerint.

Pintér Tibor a dzsungelben

Pintér Tibor még nem ért haza, de telefonon már beszélt Fridával. „Többször is bocsánatot kért, de ez nem elég. Miután hazajön, biztosan lesz köztünk egy beszélgetés, aztán meglátjuk” – mondta a lány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top