Sztárok

Horváth Tamás 17 kilót fogyott

Horváth Tamás a Sztárban sztár miatt kezdett fogyókúrázni, ami eléggé jól sikerült – az énekes a műsor végére 17 kilótól szabadult meg. Ezen felbuzdulva szexi show-t ígér a rajongóinak.

Horváth Tamás nagyot küzdött a Sztárban sztárban, a műsor végére nagyon megszerették a nézők, rengeteg szavazat érkezett rá. A show előtt elmondta, hogy fogyókúrába kezdett, így jobban bírta a folyamatos terhelést. Horváth Tamás végül nyert, a győzelmet pedig elhunyt édesanyjának köszönte. Az énekes megígérte a rajongóinak, hogy a műsor után még több újdonsággal készül, és most, hogy lefogyott, elkezd edzeni, és a következő nagy koncertjén egy „meglepetéssel” készül a női rajongóinak.

„17 kilót adtam le, 68,8 kilóra fogytam le 86-ról. Most már nem szeretnék többet fogyni, szeretném magam kigyúrni egy személyi edző segítségével május 11-ig. Lesz egy nagy koncertem, az a tervem, hogy széttépem a pólóm, és félmeztelenül, kockás hassal szeretnék ugrálni a színpadon” – ecsetelte terveit a Mokkában Horváth Tamás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top