Sztárok

Furcsa telefonhívás vezethet el VV Fanni gyilkosához

Még mindig keresnek egy férfit VV Fanni halála ügyében. A nyomozók új nyomra bukkanhattak a lány telefonjában.

Mint ismert, VV Fanni november 20-án tűnt el budapesti albérletéből, szülei, barátai semmit nem tudtak hollétéről, és azt gyanították, a lányt elrabolták, és szexmunkára kényszerítik.

Hamar kiderült azonban, hogy a rendőrség gyilkosságként kezeli Fanni eltűnését, és le is tartóztattak egy férfit, aki a biztonsági kamerák szerint az autójába tette az eszméletlen lányt az albérlete előtt. A férfi ezt nem tagadja, de állítása szerint nem ő ölte meg Fannit, holott a bérelt autóban megtalálták a lány vérét.

VV Fanni a ValóVilág-villában

A Blikk forrásai szerint egy telefonbeszélgetés vezethet a valódi elkövetőhöz. „Az eltűnése előtt Fanni beszélt valakivel telefonon, valamilyen buliról, partiról volt szó. Ez akkor nem is volt meglepő, bár Fanni nem nagyon jár bulizni. A rendőrök most újra felkeresték azt a személyt, aki hallotta a telefonbeszélgetést. Mindennek köze lehet ahhoz, hogy az előzetesben lévő férfi próbálja terelni a figyelmet magáról” – mondta az informátor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top