Sztárok

Újabb nő vádolja zaklatással Havas Henriket

Molnár Anikó azt állítja, Havas Henrik zaklatta őt akkoriban, amikor könyvet írtak.

Zaklatással vádolja Havas Henriket Molnár Anikó. A  TV2 Tények című műsorában beszélt arról, hogy az eset akkor történt, amikor Havas könyvet írt róla. Molnár Anikó szerint ő semmilyen formában nem mutatta, hogy vonzódna Havashoz, a férfi mégis arra kérte, hogy üljön mellé.

„Egyszer csak azt éreztem, hogy megragadja a karomat és átrakja az ölébe” – mesélte Anikó, majd hozzátette, hogy Havas arra is felszólította: „Na, fogja már meg!” A nő állítja, hogy visszavette a kezét, de búcsúzkodáskor Havas szájon csókolta, de olyan is előfordult egy későbbi találkozáskor, hogy a férfi egy vibrátort vett neki ajándékba.

Havas Henrik a Borsnak reagált Molnár Anikó állításaira: „Három hete beszélgettem utoljára Anikóval, egy új közös könyv ötletéről. Ahhoz, hogy most mit és mennyiért nyilatkozott, nem tudok hozzászólni, az legyen a TV2 belügye” – nyilatkozta a lapnak Havas.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top