Sztárok

Vujity Tvrtko üzent a VV Fannit gyalázóknak

A műsorvezető szerint most nincs másnak helye, csak a gyásznak és az emlékezésnek, aki pedig nem tud együttérezni a családdal, maradjon csöndben.

A Facebook-oldalán szólalt meg Vujity Tvrtko a VV Fanniként ismertté vált Novozánszki Fanni nagyon valószínű haláláról. A műsorvezető azt írja, szomorúsággal olvassa, hogy nem is kevesen becsmérlik, szidják, gyalázzák az áldozatot.

Nem ismerte ugyan a lányt, sosem találkozott vele, és azt sem tudja, miért lett prostituált, miként élte az életét. Ám szerinte most nem ez a fontos.

Nagy valószínűséggel megöltek egy fiatal lányt. Teljesen mindegy, hogy káromkodott-e egy tévéműsorban vagy sem, jól, esetleg valakik szerint rosszul viselkedett-e egy show-ban. Ezt a lányt nem azért szülte az édesanyja, hogy fiatalon eltemesse.

Vujity Tvrtko azt írja, hogy ekkora tragédia idején senki sem szidhatja, okolhatja vagy gyalázhatja az áldozatot. Most ugyanis „semmi másnak nincs helye csak a gyásznak, emlékezésnek, az ismeretlenek számára pedig az együttérzésnek vagy a néma csöndnek”.

Aki ebben a pillanatban is bántaná a lányt, vagy képtelen együttérezni a gyászoló édesanyával és családdal, az – szerintem – válassza ez utolsót. A néma csöndet.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top