Sztárok

Köllő Babett vágya nem teljesült: „Nem adják könnyen, ezt érzem”

Hogy hosszútávon jó döntést hozott-e Köllő Babett, amikor elvállalta a műsort, az még a jövő zenéje. Rövid távon viszont biztosan nem számított arra, amit kapott.

Amióta a Feleségek luxuskivitelben sztárja, Köllő Babett (vagy ahogyan sokan emlegetik, Luxus Babett) beköltözött a dzsungelbe, megváltozott róla az emberek véleménye. Látszott a Celeb vagyok, ments ki innen! első adásaiban, hogy a nézők őt szeretnék igazán szívatni, a bátorságpróbákon viszont éppen azt bizonyította, hogy milyen rátermett, ahogy a hozzászólók dicsérték. Nagyjából így:

  • Babett nagyon pozitív csalódás volt, ahogyan végig tolta az összes próbát. Nem fintorgott, nem hisztizett, pedig amikor hidegben vizesen lógott, ott még akár tüdőgyulladást is kaphatott volna.”
  • „A nyifi -nyafi Babett tök normális és ügyes is”
  • „Pozitívan csalódtam benned! Biztos voltam benne hogy 1 napot sem fogsz kibírni a dzsungelben. Gratulálok, tökös csaj vagy! Hajra!”
  • „Nagyon POZITÍVAN csalódtam benned! Egy igazán belevaló nő vagy! Teljes gőzzel neked szurkolok!”

Köllő Babett nemcsak a nézőknek szimpatikus, hanem a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosainak is az egyik kedvence

Mivel a nézők megkedvelték, és bár szeretik nézni, nem akarják már szívatni sem, valószínű volt, hogy az első kiszavazás után sem ő indul haza. Végül Herczeg Zoltánnak kellett távoznia, mert a nézőktől ő kapta a legkevesebb szavazatot, de ő a kiesése után azt mondta: szívesen átadta volna a hazavágyók közül valakinek a lehetőséget, mert ő még élvezte a dzsungelt. ellentétben mondjuk a Celeb vagyok négy szereplőjével, konkrétan Köllő Babett-tel, vagy Tóth Andival, Pumped Gabóval és Anger Zsolttal, akik besokalltak. 

Szerettem volna hazamenni, de ezt nem adják ilyen könnyen, ezt érzem

Bár ő maga nem, a játékostársai örültek a bennmaradásának, ezt megnézheted a Celeb vagyok videón is: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top