Sztárok

Hatalmas csalódás érte Dzsudzsák Balázst

A magánélete után most a karrierjében is megbotlott Dzsudzsák Balázs: a Nemzeti Sport Online szúrta ki, hogy már nem ő a legértékesebb magyar focista, hanem az Amerikában játszó Nikolic Nemanja.

Dzsudzsák Balázs neve a nyáron eléggé pörgött, hiszen sokszor látták együtt Palvin Barbival, amin mindenki elgondolkozott. A modell a focistára cserélte Lewis Hamiltont – még közös képet is posztolt Palvin Barbi Svájcból. Később aztán kiderült, hogy Barbinak új pasija van, így valószínűleg csak egy futó kaland volt a két híresség között. A focistának egyébként régóta nincs hivatalos barátnője, pedig Dzsudzsák Balázs még botoxoltatni is jár. A sportolónak a magánélete után a karrierje is terítéken van: mint kiderült, már nem ő a legértékesebb magyar focista. 

✌️days more⚽️💪

Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) által megosztott bejegyzés,

A Transfermarkt 4,5 millió euróra becsli a magyar válogatott Nikolics Nemanja értékét, míg az al-Vahdában játszó Dzsudzsákét 4,25 millió euróra. Utóbbi értéke egyébként negyedére csökkent az évek során.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top