Sztárok

Cseke Katinka a lánya miatt nem költözik össze a párjával

A színésznő őszintén mesélt arról, miért szeret kettesben élni a lányával. Katinka elmondta, bár sokan azt hiszik róla, hogy szereti a nyüzsgést, a magánéletében inkább nyugodt, elvonulós típusnak tartja magát

Cseke Katinka még az Ázsia Expresszben is helytáll, közben egyre többször szerepel Várkonyi Andrea Micsoda nők! című műsorában. Cseke Katinka már régóta szingli, de ezt egyáltalán nem bánja. Jól elvannak a lányával, sok közös programot csinálnak. Most arról is beszélt, mi tartja vissza attól, hogy összeköltözzön egy férfivel. 

„A 16 éves lányommal élek egy fedél alatt. Egy nagyon nehéz ember vagyok, még annak az egynek is nehéz elviselnie, akivel együtt lakom. Ha jönne egy férfi, akinek 2-3 gyereke van, szerintem meg is bolondulnánk – kezdte Katinka. – A barátnőm szerint ez egy kifogás, és a lányomra kenem. Nem akartam egy férfit hozni az életébe, ezt ő is tudja…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top