Sztárok

Cicciolina most a méretekről társalgott

Cicciolina már 66 éves, a Celeb vagyokból pedig csaknem két hét telt el, de a művésznő még mindig meg tud lepni minket. A minap arról folyt a társalgás, hogy a pornódíva elárulta, mi a számára ideális méret.

Cicciolina szájából olyan dolgok hangzanak el, amire senki nem tud felkészülni – kezdte azzal, hogy mi minden fér bele. Cicciolina azt is elárulta, hogyan vesztette el a szüzességét, de aktív tagja a Celeb vagyok, ments ki innen! csapatának, mindennap megoszt egy olyan sztorit a többiekkel, amit előzetesen senki nem látott jönni. A minap elárulta, mit kezd az olyan férfiakkal, akik nem rendelkeznek túl nagy mérettel. Brutális tartalom! 

„Volt egy vőlegényem, akinek pici volt. Egy pózban volt csak jó, de ő felhozta, hogy én csak ezt tudom. Dühbe gurultam, feltettem a lábam mindenféle pozícióba, és megmondtam, hogy neki kicsi van, és ha így tartom, akkor kicsúszik és az Isten se tudja visszarakni” – mondta Cicciolina a tábortűz mellett. Anger Zsolt, aki egyébként vágyott a pornódívára, tátott szájjal csak figyelte az eseményeket, Survivor Klaudia pedig teljesen belepirult a történetbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top