Sztárok

Erotikusra sikerült a két celeb játéka a dzsungelben

Lukács Mikike ma ismét megmutatja, milyen jól tud lefetyelni, ezúttal Alexával közösen kapott feladatot a kincsvadászaton.

A Celeb vagyok, ments ki innen! mai adásában Lukács Miklós, azaz Mikike ismét tanúbizonyságát adja annak, milyen elképesztő adottságai vannak. Ezúttal a kincsvadászaton villantja meg képességeit, amelyek még Alexát is lenyűgözik.

A Celeb vagyok előtt azt hittem, hogy Alexa egy sírós-picsogós óvodás…

– kezdi Mikike a kincsvadászaton, ahol neki és Alexának kissé erotikus töltetű ügyességi feladatokat kell majd profin végrehajtania.

Alexa ledöbbent Mikike adottságaitól

Már tegnap kiderült, hogy Mikike, hála méretes nyelvének, lefetyelésben nagyon jó. Ezt a képességét pedig ma Alexával közösen csiszolgathatja tovább.

 

„Még soha nem nyaltam ennyit” – mondja a trutyival teli hatalmas tál fölé hajolva Alexa, aki ledöbben Mikike adottságaitól. De nem ez az egyetlen kétértelmű mondat, ami ma este elhangzik majd a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben…

„Előre elnézést kérek Annától, és remélem, a gyermekem ezt nem fogja nézni!” – mondja Miki. Hogy milyen feladatokkal kell megbirkóznia a párosnak, kiderül ma 18:55-től az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top