Sztárok

Pécsi Ildikó unokája először beszél a családi viszályról

Hosszú ideje tart a családi viszály Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között, erről nagy vonalakban a nyilvánosság is értesült. Most először megszólalt a színésznő unokája.

A Story magazin exkluzív interjújában mesél Pécsi Ildikó unokája, ifj. Szűcs Csaba, aki állítja: nincs benne rossz érzés a nagymamájával kapcsolaban, noha három-négy éve nem találkoztak. 

Az, hogy nem keresem a nagyszüleimet, részemről nem bosszú, harag vagy rosszindulat, egyszerűen elfogyott a kapcsolatunk.

Még kisfiú volt, amikor a szülei, Pártos Csilla és Szűcs Csaba válása elkezdődött. A családban azóta sincs béke, tart a viszálykodás a gyerektartásért, a vagyonmegosztásért, csaknem minden hónapra jut egy per… A kisfiúból közben 180 centi magas, jóképű, 19 esztendős nagyfiú lett, és először szólal meg szüleiről, nagyszüleiről, az elmúlt évekről.

Mivel az élet minden területén csak az igazság fontos nekem, nem folytam bele a számomra kusza, áttekinthetetlen családi dolgokba, amelyek a szüleim és a nagyszüleim között zajlanak.  Úgy gondolom, azzal tudok a legigazságosabban állást foglalni, ha kimaradok az egészből. Tudatosan választottam ezt az utat, és inkább magamra figyelek. 

Ahogy ígérte, Pécsi Ildikó unokája őszintén mesélt arról, mit gonol a nagymamájáról, a beteg nagyapjáról, vagy éppen az édesapjáról, Szűcs Csabáról. De azt sem titkolta el, mit gondol a válásról.

Ha a nagymama vagy a nagypapa felhívna, és azt mondaná, kisunokám, szeretnénk veled találkozni, gyere ki hozzánk Gödöllőre, az más lenne. Ilyen kérés azonban nem érkezett hozzám.

Pécsi Ildikó unokája, Szűcs Csaba csak a Storynak mesélt a részletekről:

Pécsi Ildikó unokája exkluzív interút adott a Story magazinnak: „Aki igényli, legyen az az anyám, apám vagy a nagyszüleim, annak mindig segítek, és azt gondolom, vigaszt és támaszt is tudok nyújtani. De csak akkor, ha kérik tőlem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top