nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Nádai Anikó és Aurelio összejöttek

Nádai Anikó és Aurelio összejöttek

A szűk család és néhány barát tudott eddig Nádai Anikó és Aurelio szerelméről, és most először közös interjúban beszélnek a kapcsolatukról.
NLCafé
f Ajánlom

Ha valaki a mai Story magazin cikke előtt megkérdezte volna, hogy mi a közös Nádai Anikóban és Aurelióban, akkor biztosan azt válaszoljuk: mindketten a Való Világban szerepeltek, noha nem ugyanabban a szériában. Aztán jönnek a kevésbé ismert részletek, mint hogy mindketten bajaiak, és mindketten az RTL-nél dolgoznak. És nagyjából ennyi. Míg Nádai Anikó az év eleje óta egyedülálló kisgyerekes anyuka, akinek a fián kívül kevés ideje jut magánéletre, addig Aurelio szerelmi ügyeit megjegyezni is nehéz. Legutóbb a Dominikával való viszonyáról tudtunk, akinek éppen Anikó szeme előtt vallott szerelmet Aurelio. Akkor Anikó is azt mondta: ezt a nőt meg kell becsülni, és Aureliónak ideje megkomolyodnia. 

Ezek után még ezek a nemrég megosztott képek sem tűntek fel, pedig sokszor buktak már le így a celebek. Na de Németország ugye elég nagy.

Pedig Aurelio ugyanonnan posztolt, mint Nádai Anikó

Ez itt a kert. Das ist der Garten.😍🏘🗻

A post shared by Aurelio Onorato Caversaccio (@aurelio_caversaccio) on

Na jó, Anikó útközben lőtt pár képet: 

De a Storynak most hosszan meséltek arról, hogyan hozta őket össze egy baleset, és bár még csak a kapcsolat elején járnak, nem gondolják, hogy ez egy futó kaland lenne.

Aurelio és Nádai Anikó a Story magazinnak mesélt először a kapcsolatukról

Megosztás Facebookon