Sztárok

Lukács Miki undorító dolgokat vesz a szájába

Mióta kettéválasztották a csapatokat a dzsungelben, egyre nagyobb a harc a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosai között. Ezúttal a zuhanyzóért versenyeztek, amit Lukács Miki hozott a csapatának.

Nem csillapodnak a kedélyek a dzsungelben – a Celeb vagyok, ments ki innen! táborlakói egyre többet veszekednek. Persze romantikában sincs hiány: Kabát Peti és Klaudia viszonya még mindig rejtély, Pintér Tenyát pedig Andika utasította vissza a minap. Az egyik legnyugodtabb, mégis legharsányabb versenyző Lukács Miki, akinek problémát okoz az alváshiány a dzsungelben, de ezzel sem foglalkozik, minden elé gördülő akadályt legyőz. A két részre osztott táborlakók ezúttal a zuhanyzóért vívnak majd ádáz harcot. Ám a tisztálkodási lehetőséget nem adják könnyen. Egy nem túl bizalomgerjesztő tál tartalmát kell kilefetyelnie a két csapat tagjainak.

Többen ódzkodnak a feladattól, ám Lukács Miki egyáltalán nem aggódik. A Világbéka csapatból éppen rá esik a választás a feladat elvégzéséhez, miután megmutatja méretes nyelvét. „Eddig nem értettem, mit szeret benned Anna, de most már világos” – reagál a látottakra Anger Zsolt. Bár a feladat előtt még mindenki jó hangulatban van, és Anger Zsolt beszólásán is mindenki jót derül, a felhőtlen pillanatok nem tartanak sokáig. Többen kiakadnak, és sértődésben sem lesz hiány. Hogy pontosan kik és min kapják fel a vizet, kiderül ma 18:55-kor az RTL Klubon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top