Sztárok

Istenes Bence kisfiával kunyerál szavazatokat

Istenes Bence és Csobot Adél kisfia hatalmasat nőtt. Nátán nagyon hasonlít az apukájára, de azért néhány dolgot az anyukájától is örökölt. A műsorvezető egy cuki képet is megosztott, a gyerekével próbál szavazatokat gyűjteni.

Istenes Bence és Csobot Adél most éppen Magyarországon tartózkodik, hiszen holnap rendezik meg az idei Comet-gálát, amelynek ők a házigazdái. Természetesen a kisfiuk is velük van, felváltva vigyáznak rá, mivel mindkettejüknek sok a dolga az előkészületekkel. Istenes Bence nemcsak műsorvezető lesz a díjátadón, hanem a legnépszerűbb social média-szereplő kategóriában is jelölték – egy ideig Sebestyén Balázs is szavazatokat gyűjtött neki. Most viszont a legjobb eszközhöz fordult, hogy biztosra menjen: Nátánról posztolt egy iszonyatosan aranyos képet. 

„Jóóóreggelt, most ígértem meg a kisfiamnak, hogy holnap hazahozom a Comet-gömböt, úgyhogy ma utoljára szavazzatok rám kérlek!! Nagyon köszönöm” – írta Bence a képhez. Na, az tuti, hogy ezzel a fotóval biztosra ment, a finisben is sok szavazatot kap majd. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top